Neem contact op

European Aerosols geeft mij vrijheid

“Bij European Aerosols krijg je veel vrijheid om zelf oplossingen te bedenken voor technische uitdagingen. Dat kunnen bijvoorbeeld storingen zijn. Maar ook een idee om iets te verbeteren. Je bent hier zowel elektrisch als mechanisch monteur, dus dat is niet gescheiden. Dat maakt het werk extra afwisselend en verantwoordelijk.

Carrière maken
Je hoeft echt geen mbo-niveau 4 te hebben om hier aan de slag te kunnen. Als je leergierig bent dan heb je een prachtige tijd bij European Aerosols, want je leert hier snel in praktijk. We leren van elkaar en helpen elkaar. En omdat je zowel elektrisch als mechanisch bezig bent in de hele fabriek, leer je vele systemen en processen kennen. Van stopcontact repareren tot een machinestoring oplossen: alle mogelijke uitdagingen komen voorbij en geen dag is hetzelfde.

Zelf heb ik vmbo metaaltechniek en elektrotechniek gedaan en vervolgens mbo werktuigbouwkunde. Daarna ben ik aan het werk gegaan. Ik ben begonnen als allround onderhoudsmonteur. Inmiddels werk ik alweer acht jaar bij European Aerosols. Ik kwam hier binnen als machineoperator. Daarna ben ik technisch operator geworden, dat was een nieuwe functie. En toen heb ik de stap naar monteur gemaakt, zo’n twee jaar geleden. Je kan hier intern dus prima carrière maken.

Ook niet onbelangrijk: we verdienen een goed salaris. Natuurlijk is geld niet het allerbelangrijkst, maar onbelangrijk is het ook niet. Dat je hier in veel opzichten wordt gewaardeerd voor wat je doet: dat is typisch European Aerosols.

Het team
Op onze afdeling technische dienst is het altijd druk, maar gezellig. We zijn met 12 collega’s, waaronder een teamleider, (senior) monteurs en junior monteurs. De onderlinge sfeer is erg goed, we zijn er voor elkaar. Dat we bij een groot en gezond bedrijf werken – één van de grootste in zijn soort – biedt zekerheid voor de toekomst. Vrijheid, verantwoordelijkheid en een goed salaris: daarom werk ik bij European Aerosols.”

Ook monteur worden?

Als technisch monteur bij European Aerosols zorg jij ervoor dat het productieproces soepel blijft verlopen. Je lost diverse storingen op en voorkomt dat nieuwe ontstaan. Ook geef je technische ondersteuning aan het proces. Dat doe je door je behulpzaam op te stellen, initiatief te tonen, besluiten te nemen en nauwkeurig te zijn. Je werkt onder leiding van een facilitair manager en samen met twee fijne collega-monteurs. Als jij je ruime ervaring met pneumatiek, mechanica en elektrotechniek breder wilt inzetten, dan is dit dé baan voor jou.

Vacature

European Aerosols: dé werkgever