Neem contact op

European Aerosols geeft mij kansen

“Als procesoperator zorg ik ervoor dat het productieproces op rolletjes verloopt. Ik ben een perfectionist dus voordat ik mijn dienst begin, kijk ik eerst samen met de machineoperator naar wat er allemaal op de planning staat. Communicatie is alles, ook bij dit vak. Ik ben verantwoordelijk voor de buitenkant van de spuitbussen en zorg er onder meer voor dat de juiste etiketten, spuitkoppen en deksels – met eventueel dopstickers – aangebracht worden.

Ik werk nu tien maanden bij European Aerosols. Hiervóór heb ik 10 jaar gewerkt bij een leverancier van kunststoffen, waarvan 6 jaar als teamleider – voor twee teams. Vanwege het gunstiger salaris en de doorgroeimogelijkheden ben ik overgestapt naar European Aerosols. Al snel ben ik gepolst voor de functie van teamleider, maar – ik zei het al eerder – ik ben een perfectionist en wil eerst alle ins en outs van het bedrijf kennen voordat ik volgende stappen zet.

Doorgroeien
Over het kunnen zetten van volgende stappen zit ik trouwens geen seconde in. Hier wordt namelijk heel goed gekeken en geluisterd naar wat mensen willen en kunnen. Sterker nog: hier is echt focus op de wensen van mensen. Als je wilt, zijn er volop kansen om door te groeien. Dat is een prettige gedachte. Dat was bij mijn vorige werkgever wel anders. Mijn ambitie? Op termijn wil ik wel weer een leidinggevende functie. Maar ik wil dus eerst meer ervaring opdoen.

De werkvloer
Ook voor vrouwen is het prettig werken hier. Er heerst een goede werksfeer en er is genoeg tijd voor een gezellig praatje. Zo nu en dan komt er zelfs een fysiotherapeut langs om te kijken hoe het met je gaat. Til je op de juiste manier, is je werkhouding goed? Er wordt hier op vele manieren goed naar je gekeken zodat jij happy blijft met je baan. Dat vind ik echt bijzonder.”

Ook procesoperator worden?

Als procesoperator bij European Aerosols houd je de productielijn draaiende. Jij verhelpt en voorkomt storingen aan machines. Ook ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct: onze spuitbussen. Je stelt machines juist af, voegt grondstoffen toe, doet inspecties en vult tijdig etiketten, doppen en stickers aan.Je werkt hier in een hecht team, maar ook deels zelfstandig. En combineer jij dit alles met je passie voor techniek, dan past deze baan zeker weten bij jou.

Vacature

European Aerosols: dé werkgever