Neem contact op

European Aerosols geeft mij verantwoordelijkheid

“Ik zorg ervoor dat alle goederen die nodig zijn voor de productie keurig worden ingeboekt en op de juiste plek in het magazijn worden geplaatst. Dit werk doe ik samen met drie andere inboekers met wie ik in een twee ploegendienst werk. Samen zorgen we ervoor dat de werkvoorbereiders hun werk goed kunnen doen.

Bij European Aerosols ben ik begonnen in het magazijn. Je krijgt hier alle kans om je verder te ontwikkelen. Je kunt zelf het initiatief nemen maar ook je leidinggevende denkt met je mee. Mijn tweede functie bij European Aerosols was werkvoorbereider. Ook dat werk heb ik met veel plezier gedaan. Omdat ik wat met getallen heb, ben ik op een gegeven moment inboeker geworden. Dit werk past goed bij me. Ook het invoeren van gegevens – waaronder getallen – in de computer hoort bij mijn werkzaamheden en dat maakt het extra afwisselend.

Waarom European Aerosols?
Wat voor mij het werken bij European Aerosols bijzonder maakt, is de aandacht voor de medewerkers. Naast een prima salaris en veel zelfstandigheid kijken ze goed naar wat je nodig hebt om je tevreden te voelen in je werk. Ze geven je leuk werk maar daarnaast geven ze ook veel extra’s. Kijk alleen maar naar onze personeelsvereniging. Die organiseert heel veel uitjes. Zo zijn we vorige week nog heerlijk met z’n allen uit eten geweest. Ook kun je elk jaar met je gezin naar een pretpark.

Wat je moet meebrengen als je op mijn afdeling komt te werken? Ik denk dat verantwoordelijkheidsgevoel wel het allerbelangrijkst is. We werken hier onder meer met gevaarlijke stoffen, dus je moet altijd goed weten waar je mee bezig bent.

Jezelf ontwikkelen
Als uitzendkracht heb ik me hier altijd welkom gevoeld, maar ook als vaste kracht heb ik het ontzettend naar mijn zin. De sfeer is goed en het werk is afwisselend en verantwoordelijk. Bij European Aerosols heb ik inmiddels al diverse cursussen gevolgd. Zo heb ik het ADR- en het BHV-certificaat behaald én het vorkheftruck-diploma. Het is een goedgeorganiseerd bedrijf waar alles prima geregeld is.”

Lambert zijn collega worden?

Steek jij graag de handen uit de mouwen, hou je van verantwoordelijk werk én wil je uitzicht op een mooie toekomst? Dan wacht er een prachtige baan voor je bij dé werkgever van Wolvega en omstreken. Bij European Aerosols kom je te werken in een superleuk team, verdien je meteen een goed salaris én krijg je alle ruimte om te groeien.

Vacatures

European Aerosols: dé werkgever