Neem contact op

European Aerosols geeft mij ruimte

“Sinds kort ben ik HR Manager bij European Aerosols. In deze functie ben ik in Wolvega op HR-gebied verantwoordelijk voor de operationele en kantoor tak van de locatie.  Waar ik voorheen vooral uitvoerder van het beleid was, mag ik nu meedenken over het beleid en dat vervolgens samen met mijn team gaan uitvoeren.

Mijn werkdagen zijn heel afwisselend omdat ik met veel verschillende projecten bezig ben. Ik denk dat ik ongeveer zo’n tachtig procent van mijn werkzaamheden kan plannen en dat de rest van de tijd bestaat uit – vaak ad hoc – HR-onderwerpen die meteen mijn aandacht nodig hebben. De projecten die ik onder handen heb zijn met name gefocust op de ontwikkeling van medewerkers, zowel individueel als op afdelingsniveau.

Employee Experience
We zijn een organisatie in ontwikkeling. Één van de pijlers waar we als organisatie op bouwen is employee experience. Hoe gaan we ervoor zorgen dat medewerkers tevreden zijn en blijven? We pakken dit per afdeling op. Zo zijn we momenteel bezig met het volledig herstructureren van het magazijn gereed product. Voor wat betreft de optimale personele bezetting analyseren we alle functies en functieprofielen: wat doet iedereen en doet iedereen wat hij of zij zou moeten doen? Moeten we bijvoorbeeld de teams opnieuw inrichten om ze goed in hun kracht te kunnen zetten?

Ook de arbeidsmarktcampagne is een project waar ons team mee bezig is. Hoe krijgen we – nu de arbeidsmarkt zo krap is – tóch de juiste mensen binnen? Daarnaast zijn we bezig met het optimaliseren van onze HR-afdeling. Het digitaliseren en automatiseren van processen – waaronder het planningssysteem – is hier een mooi voorbeeld van. En zo zijn er nog tal van andere leuke en uitdagende projecten te noemen waar ik mee bezig mag.

Durven en doen
European Aerosols is een prachtig bedrijf met ambities. Zo willen we onze productie op termijn uitbreiden naar 150 miljoen spuitbussen per jaar. Daarvoor moeten we een aantal professionaliseringsslagen maken. Dat gaat ook zeker lukken. Het is een no-nonsense bedrijf dat groot is geworden door te dúrven en vooral te doen. Als het linksom niet lukte, lukte het rechtsom of rechtdoor wél.

Ik werk bij European Aerosols omdat ik hier de ruimte krijg om mezelf én medewerkers te ontwikkelen. Die vrijheid en flexibiliteit heb ik ook beslist nodig. Ik heb hier eerst drie jaar inhouse gewerkt als consultant in dienst van een uitzendbureau. Inmiddels ben ik drie jaar in vaste dienst bij European Aerosols; eerst als recruiter, toen als HR-adviseur en nu als HR manager. Elk jaar een nieuwe functie dus.

De ambitie
Mijn ambities? Als ik kijk naar welke groei we nog ambiëren, wil ik vooral van toegevoegde waarde zijn voor de stabiliteit van de organisatie. Een luisterend oor bieden en een verbindende factor zijn tussen beleid en uitvoering: dat is het leuke én waardevolle van mijn werk. Mijn deur staat dan ook altijd open voor iedereen.”

Magriet haar collega worden?

Steek jij graag de handen uit de mouwen, hou je van afwisselend werk én wil je uitzicht op een mooie toekomst? Dan wacht er een prachtige baan voor je bij dé werkgever van Wolvega en omstreken. Bij European Aerosols kom je te werken in een superleuk team, verdien je meteen een goed salaris én krijg je alle ruimte om te groeien.

Vacatures

European Aerosols: dé werkgever