Neem contact op

Sollicitatieprocedure

Wij maken je het solliciteren bij European Aerosols graag zo makkelijk en duidelijk mogelijk. Zo weet je precies wat je moet doen en waar je aan toe bent. Mocht je toch nog vragen hebben: geen probleem. Je kunt voor meer informatie altijd contact opnemen met onze afdeling HR.

Solliciteren in 5 stappen

  • Je stuurt je motivatie + CV naar ons toe: je krijgt meteen een ontvangstbevestiging
  • Als we denken dat we een match hebben bellen we je binnen 8 werkdagen
  • We nodigen je uit voor een eerste kennismaking in ons Experience Centre in Wolvega
  • Hebben we allebei een goed gevoel dan gaan we het tweede gesprek inplannen. Eventueel schuift dan ook de betreffende manager aan en geven we je een rondleiding (als het gaat om een operationele functie)
  • Als we een match hebben bellen we je en sturen we je een bevestiging per e-mail. Ook doen we dan een voorstel voor het contract!

Hoe bereid ik me voor op het eerste gesprek? Alvast een paar tips.

  • De allerbelangrijkste tip: wees gewoon jezelf.
  • Bereid je zo min mogelijk voor. Misschien vind je dit een aparte tip, snappen we. Natuurlijk moet je weten op welke vacature je solliciteert en wat het werk in grote lijnen inhoudt. Maar verder: stay cool. We gaan op een informele manier met elkaar praten. Verwacht daarom geen vragenvuur maar oprechte belangstelling voor wie jij bent. Wij vinden skills en persoonlijkheid nu eenmaal belangrijker dan een ellenlange CV.
  • Samenvattend: lees de vacature goed en wees jezelf.

Bekijk de vacatures

Ontmoet ons

 Maak kennis je toekomstige collega’s. Zij vertellen je graag wat European Aerosols voor hen tot dé werkgever maakt. Lees verder >

 

Word jij onze nieuwe monteur?

Als monteur bij European Aerosols zorg jij ervoor dat het productieproces soepel blijft verlopen. Je lost diverse storingen op en voorkomt dat nieuwe ontstaan. Ook geef je technische ondersteuning aan het proces. Dat doe je door je behulpzaam op te stellen, initiatief te tonen, besluiten te nemen en nauwkeurig te zijn. Je werkt onder leiding van een facilitair manager en samen met twee fijne collega-monteurs. Als jij je ruime ervaring met pneumatiek, mechanica en elektrotechniek breder wilt inzetten, dan is dit dé baan voor jou.

Bekijk vacature

European Aerosols: dé werkgever